4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
recepten Gnocchi met tuinbonen en spekjes

Gnocchi met tuinbonen en spekjes

ingrediënten


bestellen
25 min
4 personen
4 handjes rucola

dit product is niet beschikbaar

300 gram diepvriestuinbonen

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter bouillon

dit product is niet beschikbaar

500 gram gnocchi

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.59
250 gram spekblokjes

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 10.58
2 rode uien

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.59
1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.45
100 milliliter witte wijn

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.59
125 gram crème fraîche

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.95
50 gram pecorinokaas

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 6.48

  • 1 Kook de gnocchi beetgaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de spekblokjes in circa 6 minuten knapperig. Voeg de uien en knoflook toe en bak circa 2 minuten mee. Blus af met witte wijn of bouillon. Roer de bevroren diepvriestuinbonen erdoor en bak 5-6 minuten tot ze ontdooid en beetgaar zijn.
  • 2 Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met zout en peper. Schep de gnocchi erdoor en verdeel over 4 borden. Leg een handje rucola erop en bestrooi met pecorino.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram